Navigácia

  • Čítame pre radosť - rozvojový projekt

    Aj naša škola sa zapojila do projektu "Čítame pre radosť" a získali sme finančné prostriedky na zriadenie a dobudovanie triednych knižníc.

  • Dôležitý oznam!

    Oznamujem všetkým rodičom a žiakom 5. - 8. ročníka, že v stredu, 20. marca 2024 je žiakom týchto ročníkov udelené riaditeľské voľno z organizačných dôvodov. V tento deň prebieha na škole celoslovenské testovanie deviatakov.

    Žiaci 1. stupňa sa učia, výdajná školská jedáleň a školský klub pracujú ako obvykle. 

  • Testovanie 9 2024

    Vážení rodičia žiakov 9. ročníka,

    v stredu 20.3.2024 sa uskutoční testovanie žiakov 9. ročníka ZŠ.

    Celoslovenské testovanie žiakov 9. ročníka základných škôl, 4. ročníka gymnázií a tanečných konzervatórií s osemročným vzdelávacím programom a 1. ročníka stredných škôl s päťročným vzdelávacím programom prijatých na vzdelávanie v strednej škole z ôsmeho ročníka základnej školy v SR vrátane žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, okrem žiakov vzdelávaných podľa vzdelávacích programov pre žiakov s mentálnym postihnutím v súlade s platným znením § 155 – § 156 zákona č. 245/2008. Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov a § 11 – § 12 vyhlášky Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky č. 223/2022 o základnej škole v znení neskorších predpisov uskutočňuje Národný inštitút vzdelávania a mládeže .

    Žiaci budú testovaní  z matematiky  a  zo slovenského jazyka a literatúry.

    Špecifikácie testov:

    Testovanie 9 2024 - Špecfikácia testu z matematiky

    Testovanie 9 2024 - Špecifikácia testov z vyučovacích jazykov

  • Harmonogram prijímacieho konania pre deviatakov

  • 2 % z dane - prosba, ktorá Vás nič nestojí

    Milí rodičia a priatelia školy,

    pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces na škole darovaním 2 % zo zaplatenej dane!

    Finančné prostriedky budú použité na:

    • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu
    • skvalitnenie vybavenia školy                                                                                                                    

    Ďakujeme všetkým, ktorí nám v minulých rokoch 2 % zo zaplatenej dane z príjmov poukázali.

  • Žiacke projekty

    Naši žiaci na vyučovacích hodinách hľadajú, rozmýšľajú a potom tvoria projekty na rôzne zaujímavé témy. 

  • Turistický krúžok - smer Podolie

    Na naše predošlé výlety z Pobedimu sme sa vybrali smerom na východ, západ a sever a ostal nám ešte smer juh. Tak sme v nedeľu poobede vyrazili od školy na Podolie. Bol krásny slnečný deň, len nám trocha pofukoval vetrík. Prišli sme po prečerpávačku  a kúsok od nej sme sa schovali v lesíku. Nazbierali sme trocha suchého dreva a založili sme menší ohník. Každý si potom vytiahol, čo mu doma nabalili a opekali sme si na praskajúcom ohníku. Porozprávali sme sa, požartovali a dobre najedení sme sa vydali na cestu domov.

  • Prales deťom

    16. februára 2024 si žiaci pozreli a vypočuli prednášku "Prales deťom".

  • Ako babka s dedkom nažívali

    V pondelok, 26. februára 2024 k nám zavítalo divadlo Príbeh a predstavilo sa deťom materskej školy, prvákom a druhákom s hrou " Ako babka s dedkom nažívali".

  • Karnevalový deň

  • Všetkovedko

    V novembri sa žiaci 2.,3. a 4. ročníka zúčastnili 15. ročníka súťaže Všetkovedko, v ktorej si zmerali vedomosti s 32 076 žiakmi z celého Slovenska. Najlepšie výsledky z našej školy dosiahla  druháčka Hana Kamenská, ktorá sa umiestnila na krásnom 6. mieste a štvrtáčka Martina Malíčková, ktorá získala 16. miesto. Srdečne blahoželáme!

    O titul najmúdrejšieho medzi najbystrejšími zabojovali aj: Emily Benková - 23. miesto, Tobias Vavro - 27. miesto, Simon Dekan - 37. miesto, Martin Lauko - 41. miesto, Matej Bílik - 51. miesto , Ema Geschwandtnerová - 65. miesto a Lukáš Machara - 88. miesto. 

  • Prednáška - šikana, kyberšikana, trestnoprávna zodpovednosť

    1. februára 2024 sa žiaci 7., 8. a 9. ročníka zúčastnili prednášky o šikane, kyberšikane a trestnoprávnej zodpovednosti. Prednáška sa konala ako preventívna aktivita v spolupráci s Policajným zborom SR a Okresnou prokuratúrou.

  • Hviezdoslavov Kubín

    29. januára 2024 sa v našej škole uskutočnilo školské kolo prednesu poézie a prózy, Hviezdoslavov Kubín. Súťažiaci boli za svoje úsilie odmenení krásnymi knihami a porota po náročnom výbere rozhodla, že do ďalšieho, obvodného kola nás pôjdu reprezentovať: Hanka Kamenská, Tibor Madacki, Emka Geschwandtnerová, Michal Povazsai a Michael Mutina. Budeme Vám držať palce!!!

  • Turistický krúžok - Bašovce

    Naša prvá túra v tomto roku smerovala z Pobedimu do Bašoviec. V nedeľu poobede sme za krásneho slnečného počasia vyrazili od našej školy smerom na Bašovce. Išli sme popri potoku Dubové, pričom sme pozorovali prírodu a okolitú krajinu. Keďže sme mali aj veľké vrece, nazbierali sme ho plné starých odpadkov. V Bašovciach sme sa pozreli, kde bývajú naši žiaci z oddielu a ich spolužiaci. U babičky jednej zo žiačok sme sa zastavili aj na wc a nechali sme tu vrece s odpadmi. Potom sme sa boli pozrieť na rybníku a kúsok opodiaľ sme mali prestávku pri vode. Po občerstvení sme pomaly vyrazili naspäť. Vrátili sa s nami aj Bašovčania, nikto z nich ešte nechcel zostať doma.

  • Prianie

  • Riaditeľské voľno

    Na základe konzultácie s RÚVZ v Trenčíne a po dohode so zriaďovateľom, riaditeľka školy z prevádzkových dôvodov (vysoká chorobnosť detí a zamestnancov) udeľuje na dni 20.12. - 22.12.2023 riaditeľské voľno žiakom základnej školy a zároveň sa v týchto dňoch prerušuje prevádzka materskej školy. 

    Návrat do základnej a materskej školy je 8. januára 2024.

  • Vianočná Bratislava

    18. decembra 2023  žiaci siedmeho ročníka navštívili Bratislavu. Mali možnosť zažiť atmosféru vianočných trhov a vyhliadkovou jazdou vianočným Prešporáčikom spoznali ďalšie historické pamiatky Bratislavy.

  • Návšteva u pána Mitošinku

  • Vianočná besiedka

  • Zvyky na Luciu

strana: